Side Area Image

Na Kmetiji Košec smo leta 1983 z namenom pridelave lešnikov za slovensko podjetje Žito Gorenjka, travnik ob gozdu spremenili v nasad lesk. Danes pa se lahko pohvalimo s širokim krogom kupcev, ki cenijo kvaliteto slovenskih lešnikov.

Kontaktirajte nas

+386 (0)41 526 275
info@kmetijakosec.si
Image thumbnail

Trgovina

MAMA JABOLČNIK 1l

2.50 

Sem Mama Jabolčnik. Ja vem, kaj boste rekli, nisem ravno postavna in lepa vendar ob tako veliki družini in ne ravno prekrasni genetiki…zato imam pa druge kvalitete, prekrasne otroke in okusnega moža!

Slovim kot odlična kuharica. Vsi obožujejo mojo hrano in pogostitve, zato je moja prisotnost pri mizi nujno potrebna. Kličejo me Mama. Roko na srce, če hočete kaj dobrega in zdravega zaužiti, sem vaš prvi naslov. Moj moten vitez pripomore k večji biološki polnovrednosti in hranilnosti od mojega moža. Ja, samozavest imam serijsko!

Kaj predstavljam?

Motni jabolčni sok Mama!

Je brez vseh aditivov, v litrski steklenici je za cca. 1,7 kg jabolk slovenske pridelave, predvsem okoliških kmetij iz Savinjske doline.

Po stiskanju se sok naravno useda v zato posebej oblikovani cisterni, ko ga polnimo, ga pustimo čisto pri miru, zato je na videz moten, je pa biološko bolj polnovreden, hranilen, kot bister jabolčni sok!

Minimalno pasterizirana zaradi daljše obstojnosti!

Mama čakam na vas! Kot pravijo tamladi sem simpli D best!

Kategorija: